Apple har fornyeligt indikeret, at virksomheden er ved at udvide sit ”mobil operativsystem” iOS med funktionalitet som i højere grad minder om MacOS. Det kan give god mening, hvis Apple vel at mærke satser på en laptop og tablet serie der vil minde om Microsoft Windows S på Surface-books og Google Chromebooks.
Der findes nogle unikke muligheder at anvende den strategi, da det kan betyde at brugerne reelt ikke behøver at skifte platform, når de anvender mobiltelefon, tablet, laptop eller desktop. Dermed indikeres det at Apple har accepteret den model, som Microsoft over et stykke tid har advokeret for, da virksomheden lancerede Microsoft Windows 10 til mobiltelefoner, men spørgsmålet vil så være om der reelt er nogen synergi for brugerne ved at anvende ”en platform til alt”.
Intel har ligeledes lanceret deres bud på en PC der kan medbringes over alt og i lommeformat, hvilket delvist kan understøtte den trend der peger i retning af et OS til alle devices. Det bliver spændende at se om Apple får succes med sin strategi eller om Microsoft formår at overhale Apple med sit sats.

Offentliggjort af CoherencyArchitect

MSc in Information Technology in eBusiness with a special focus on enterprise architecture, business strategy and business transformation and BSc in Business Administration and Business Computing. Graduate Diploma in Business (International Business).

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: