Den kinesiske mobilproducent bliver en stor spiller på det danske marked for mobiltelefoner. I øjeblikket vil man typisk finde Apple, Samsung og HTC som kan betragtes som store spillere.

Huawei har i denne uge præsenteret et nyt produkt (Ascend P7) og det har egenskaber som de store og anerkendte spillere på det danske marked. Ifølge ZDNet så har Richard Wu (CEO for forbrugerteknologier) så er Huawei nu den tredjestørste leverandør af mobiltelefoner på verdensplan og tendensen med at Huawei vokser påvirker også det Europæiske marked.

Det bliver spændende at se om Huawei inden for det næste år kommer til at fylde mere i forbrugernes bevidsthed. I takt med at trenden peger imod at forbrugere og virksomheder kræver mobile løsninger så kan det understøtte, at Huawei kan skabe markedsandele og udbygge en teknisk såvel som markedsmæssig infrastruktur.

Du kan læse artiklen på ZDNet her.

 

Offentliggjort af CoherencyArchitect

MSc in Information Technology in eBusiness with a special focus on enterprise architecture, business strategy and business transformation and BSc in Business Administration and Business Computing. Graduate Diploma in Business (International Business).

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: