Dette blogindlæg vil kort behandle de forretningstrends der vil vise sig relevante at få behandlet i 2017. Blogindlægget vil gøre brug af flere forskellige kilder til at identificere, hvad kunne vise sig relevant for organisationer og virksomheder på det danske marked at arbejde med.

Analyse

Kim (2017) skriver, at den største levende befolkningsgruppe er “Millinials” og det har betydning for de indkøbsprocesser og beslutningsprocesser der findes i mange store organisationer. Kim (2017) opstillede den nedenstående liste, som vil have betydning:

  • Værktøjer til udvikling af tekniske produkter.
  • Værktøjer til at udvikle det personlige brand.
  • Træning af medarbejdere der arbejder distancemæssigt andre steder.
  • Flere virksomheder bliver sat til salg.
  • Produkter der sporer næring.
  • E-handel vil fortsætte med at stige.
  • Virksomheder vil fokusere på at forbinde kunderne med sig, frem for at sælge til dem.

 

Jeg har vurderet, at organisationer i Danmark bør holde øje med værktøjer der kan bruges til at udvikle flere tekniske produkter og IT-løsninger der vil være i stand til at understøtte træning af medarbejdere der arbejder andre steder end ved organisationernes klassiske fabrikker.

Organisationer vil også opleve, at e-handel vil fortsætte med at stige og det med en hvis sandsynlighed for, at organisationer og virksomheder der beskæftiger sig med e-handel vil påbegynde at købe klassiske forretninger og integrere disse i forretningsmodellerne.

 

Konklusion

Der er forskellige grunde til at organisationer og virksomheder bør holde øje med værktøjet det kan bruges til at udvikle tekniske produkter, da flere af disse værktøjer vil blive frigivet over tid og med en hvis sandsynlighed vil lede til at flere mindre virksomheder vil kunne gøre entre på services og digitalisering. Blandt andre årsager er at man vil kunne bruge værktøjerne til at udvikle prototyper hurtigere og mere effektivt.

 

Det er ligeledes sandsynligt at flere organisationer vil opleve, at tilpasse forretningsmodeller, så de minder mere om online organisationer og virksomheder. Det vil typisk være inden for detailhandel og e-handel, hvor det vil blive mere markant i Danmark.

Kilder

  1. Kim, Leonard. (2017). “10 Business Trends That Will Grow in 2017”.

Offentliggjort af CoherencyArchitect

MSc in Information Technology in eBusiness with a special focus on enterprise architecture, business strategy and business transformation and BSc in Business Administration and Business Computing. Graduate Diploma in Business (International Business).

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: