Videoen ovenfor giver fem bud på teknologier der kommer til at spille en rolle i 2016, hvor videoen specifikt tager sit udgangspunkt i hvad der formodes at tage udgangspunkt i det der præsenteres på CES. Videoen kan bruges til at give et indblik i, hvad forbrugerne forventes at efterspørge.

Offentliggjort af CoherencyArchitect

MSc in Information Technology in eBusiness with a special focus on enterprise architecture, business strategy and business transformation and BSc in Business Administration and Business Computing. Graduate Diploma in Business (International Business).

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: