I videoen ovenfor kan du se de teknologi-trends som Avnet Inc har identificeret og prioriteret som værende relevante for virksomheder, organisationer og NGO’er at forholde sig til. Steve Phillips kom ind på de omtalte teknologi-trends, og disse er som følgende:

  1. Internet of things, hvilket specielt vil dække industri IoT, hvor flere virksomheder vil begynde at forbinde sensorer til forskellige typer systemer. Avnet forudser at IoT vil opnå kritisk masse i 2016.
  2. Machine learning der essentielt omhandler at analyse af data og big data kan bruges til at træffe beslutninger ud fra set i forhold til fremtidige beslutninger.
  3. Mobileplatforme der anvendes for at få flest mulige fordele ud af tablets, mobiltelefoner m.v.
  4. Software defined datacenter og infrastruktur.

De omtalte trends bør derfor blive prioriteres af enterprise arkitekterne i de forskellige organisationer med henblik på, at organisationernes beslutningstagere vil kunne træffe beslutning om, hvilke strategier der skal implementeres. Ligeledes kan enterprise arkitekterne arbejde på at få beslutningstagerne til, få sat gang i de rigtige projekter der skal sættes i gang medhenblik på at give organisationerne de bedst mulige muligheder for at opnå konkurrencefordele.

Offentliggjort af CoherencyArchitect

MSc in Information Technology in eBusiness with a special focus on enterprise architecture, business strategy and business transformation and BSc in Business Administration and Business Computing. Graduate Diploma in Business (International Business).

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: