EnterpriseArkitekten.com

Software AGs administrerende direktør, Karl-Heinz Streibich,  har fået publiceret bogen “The Digital Enterprise” omhandlende den digitale organisation. Bogen består af en række kapitler omhandlende den digitale organisation, og hvordan organisationer fremadrettet kan anvende IT-løsninger  at udvikle deres organisationer. De forskellige kapitler er skrevet af forskellige forfattere som i deres virke har haft forskellige behov og forskellige synspunkter. Bogen er cirka 320 sider lang og indeholder en række synspunkter på digitalisering. Bogen kan købes på Amazon.com.

Bogen er et godt bud på et blåtryk for, den moderne IT-evangalist eller digitaliserings evangalist for udbredelse af kendskab for anvendelsen af informationsteknologier og skabe visioner for, hvordan den fremtidige organisation kommer til at fungere. Dette kommer til udtryk i nedenstående citat:

The traditional approach was to introduce increased intelligence into the production machineries and tools; however, the product itself remained passive. In contrast, the Internet of Things technologies bring product to life…

View original post 361 more words

Offentliggjort af CoherencyArchitect

MSc in Information Technology in eBusiness with a special focus on enterprise architecture, business strategy and business transformation and BSc in Business Administration and Business Computing. Graduate Diploma in Business (International Business).

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: