Øget digitalisering i den offentlige sektor

En forudsigelse for 2014 vil være kendetegnet ved at et flertal i Folketinget vil kræve en højere grad af digitalisering og det vil blandt andet påvirke den offentlige sektors håndtering af kommunikationskanaler og evner til at håndtere evnen at kommunikere med borgere, organisationer og virksomheder. Noget kunne tyde på at det ikke kun er den offentlige sektor som vil undergå digitalisering.

Den øgede digitalisering vil komme til at betyde rationaliseringer i de administrative stabe, hvilket vil sige årsværk kan omlægges til andre og bedre opgaver eller helt faldebort. I et faldebort scenarie vil det betyde at ressourcerne vil gå til ”borgernære” opgaver, hvilket vil sige arbejdet med håndtere de problemstillinger som de borgere som ikke kan klare sig selv længere.

Den øgede digitalisering vil samtidigt vise at den offentlige sektor har en række udaterede forretningsprocesser som ikke lever optil de forventninger som findes til de it-projekter, som den offentlige sektor sætter i gang.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Skab en gratis hjemmeside eller blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: