Dr. Erik Brynjolfsson (Ph.D.) og Andrew McAfee (Ph.D.) har skrevet bogen ”Race Against the Machine” som omhandler hvordan informationsteknologier og informationsteknologier påvirker samfundsøkonomien, innovation og arbejdsmarkedet. Videoen om bogen kan ses nedenfor.

Bogen kan købes i elektronisk form på Amazon, og du kan læse mere om bogen her.

Offentliggjort af CoherencyArchitect

MSc in Information Technology in eBusiness with a special focus on enterprise architecture, business strategy and business transformation and BSc in Business Administration and Business Computing. Graduate Diploma in Business (International Business).

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: