Inden 2025 har vi en open source styreform


Den vestlige verden har teknologierne og evnerne til at understøtte at en række data indsamles og fortolkes til gyldige informationer. Regeringerne i den vestlige verden er langsomt begyndt at arbejde i en retning, hvor teknologierne kan anvendes til at skabe bedre og dynamiske resultater.

Offentliggjort af CoherencyArchitect

MSc in Information Technology in eBusiness with a special focus on enterprise architecture, business strategy and business transformation and BSc in Business Administration and Business Computing. Graduate Diploma in Business (International Business).

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: