Et studie på CIO.com viser, at Microsoft Office ikke anvendes særlig meget af medarbejderne i store amerikanske virksomheder. Artiklens forfattere anbefaler, at virksomheder overvejer brugen af cloud baserede kontorpakker som er beregnet til letvægtsbrug.

Outlook og Excel

Blandt de mest benyttede applikationer var Microsoft Outlook til håndtering af mails og tidsstyring og herefter kom Microsoft Excel som antagelig blev brugt som en slags mellemting mellem database og en altmulig applikation.

Forfatterne var overraskede over, hvor lidt Microsoft Word blev anvendt i virksomhederne som var omfattet af undersøgelsen.

Google Docs

Et alternativ som artiklens forfattere fokuserede på var Google Docs, som de mente kunne anvendes til at håndtere en del af de samme opgaver som Microsoft Office kunne og derigennem kunne virksomhederne spare penge, da Google Docs er billigere end Microsoft Office.

Konklusion

Det kan vise sig at sky-løsninger bliver mere attraktive for store organisationer fordi brugerne måske slet ikke bruger de tunge applikationer som det normalt antages. I den forbindelse kan det vise sig at de forskellige it-beslutningstagere bliver nød til at evaluere organisationens forbrug af software og software løsninger.

Offentliggjort af CoherencyArchitect

MSc in Information Technology in eBusiness with a special focus on enterprise architecture, business strategy and business transformation and BSc in Business Administration and Business Computing. Graduate Diploma in Business (International Business).

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: