Om bloggen og bloggeren

Bloggen er en del af et projekt som jeg, Peter Flemming Teunissen Sjølin, har sat i gang. Projektet har til formål at identificere mulige teknologier som på sigt kan vise sig afgørende for, hvordan erhvervslivet fungerer og hvordan organisationer fungerer.

På bloggen vil jeg overtiden frigive forskellige analyser og henvisninger til kiler som beskriver de forskellige informationsteknologier, og hvordan de bruges i forskellige kontekster.

I arbejdet med at identificere de forskellige typer teknologier bruger jeg de kompetencer, som jeg har tilegnet mig igennem mine uddannelser (HA. Dat og Cand.IT – E-business) og mine erfaringer som enterprisearkitekt.

Om indholdet på bloggen

De fleste indlæg og analyser som bliver publiceret her på bloggen (krystalkuglen.com) vil være underlagt ”Creative Commons SA-BY” licensformen. Det betyder at du skal være velkommen til at redigere indholdet fra bloggen og distribuere indholdet, så længe du vel at mærke underligger indholdet samme licensform og kreditere Peter Flemming Teunissen Sjølin for at have været en del af produktionen.

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: